Recunoastere

Recunoastere

In calitate de continuator al activității Societății de Analiză Existențială și Logoterapie, S A E L  România este asociație profesionala cu statut de membru extraordinar al GLE Intenational (asociație profesională, internațională, umbrelă, de formare în psihoterapie analitic existențială).

S A E L  România este asociație profesionala cu statut de membru asociat și acreditat al Federației Române de Psihoterapie din decembrie 2010, și recunoscută ca și continuator al activității Societății de Analiză Existențială și Logoterapie (asociație membru fondator al Federației Române de Psihoterapie).

S A E L  România este asociație profesionala recunoscută din anul 2009 de către Colegiul Medicilor din România ca prestator de servicii de educație medicală continuă.

S A E L  România este asociație profesionala recunoscută de Colegiul Psihologilor din România ca prestator de servicii de formare profesională continuă.

S A E L  România este asociație profesională ce a primit din partea Colegiului Psihologilor din România avizul* profesional nr.RF-II-B-50 din 23.03.2009 pentru programul formativ de baza „Formare în logoterapie, consiliere și însoțire analitic-existențială” si prin anexa 2 din 09.11.2012 a aceluiasi aviz profesional pentru programul formativ „Psihoterapie analitic existentiala si logoterapie”